Az élet tréfája, hogy amíg a szakmai gyakorlatomat töltöttem egy tejüzemben, kiderült, hogy laktózérzékeny vagyok. Akkor még nem volt ilyen széles választéka a laktózmentes termékeknek, így onnantól fogva igen kreatívan kellett megoldani a sütés-főzést.
12 évesen sütöttem először egyedül sütit. Bögrés sütikkel kezdtem, majd fokozatosan fejlesztettem a tudásomat bonyolultabb sütemények elkészítésével és közben egy cukrász képzésről álmodoztam, mert szerettem volna még többet tudni a sütikről, és jobban belelátni a folyamatokba.
2018-ban hivatalosan is cukrász lettem, és ha szeretnéd, téged is megtanítalak sütni. Nem tudok varázslatosabbat elképzelni a süti illatú otthonnál, ezért én nem egy főzőiskolában adom át a tudásomat, hanem a saját otthonodban, ahol a te eszközeiddel, a te sütőddel dolgozunk.
“Egy party torta nélkül csak egy találkozó.”
- Julia Child -